Tider och berörda vägar

 

Den 11 september går Velothon Stockholm av stapeln. Cykelloppet har start och målgång i Rålambshovsparken - och vändpunkt i Nynäshamn.

Vi är så otroligt glada och stolta över att vi får låna din kommun under en dag för att genomföra cykelfesten Velothon Stockholm.

Samtidigt vet vi att några av er kanske har andra planer söndag den 11 september och att vi då kommer påverka både framkomligheten i bil- och kollektivtrafiken. Tillsammans med alla berörda kommuner och kollektivtrafiksoperatörer har vi gjort allt vi kan för att begränsa påverkan så mycket som möjligt.

Så vi skulle uppmana alla att ta del av trafikinformationen här och se hur vi påverkar just dig och vilka alternativa vägar du kan använda istället, samt att du planerar in lite extra tid dit du ska under dagen. På så sätt hoppas vi att både du och alla våra cyklister och åskådare får en så bra dag som möjligt. Vi vill inget hellre.

Vi hoppas också att du tar chansen att komma ut och heja på våra cyklister och gör detta till en riktig folkfest, vilket är vårt och alla involverade kommuners mål.

Löpande information hittar ni även på vår FB- sida Velothon Stockholm Trafikinformation

Tack för er förståelse

Team Velothon Stockholm