Tider och berörda vägar

VIKTIG TRAFIKINFORMATION

I samband med cykelloppet Velothon Stockholm den 11 september kommer vissa vägar att stängas av, helt eller delvis.

I de flesta fall finns alternativa vägar skyltade eller så kan funktionärer på plats hjälpa till att hänsvisa till alternativa vägar.

I de fall det inte finns alternativa vägar kommer fordon att släppas ut över banan eller i samma riktning som cyklisterna, när det är säkert att göra så.

För att planera din körning rekommendar vi att du tittar på informationen på vår hemsida: 

TRAFIKINFORMATION VELOTHON STOCKHOLM 11/9-2016

Den 11 september går Velothon Stockholm av stapeln. Cykelloppet har start och målgång i Rålambshovsparken - och vändpunkt i Nynäshamn.

Vi är så otroligt glada och stolta över att vi får låna din kommun under en dag för att genomföra cykelfesten Velothon Stockholm.

Samtidigt vet vi att några av er kanske har andra planer söndag den 11 september och att vi då kommer påverka både framkomligheten i bil- och kollektivtrafiken. Tillsammans med alla berörda kommuner och kollektivtrafiksoperatörer har vi gjort allt vi kan för att begränsa påverkan så mycket som möjligt.

Så vi skulle uppmana alla att ta del av trafikinformationen här och se hur vi påverkar just dig och vilka alternativa vägar du kan använda istället, samt att du planerar in lite extra tid dit du ska under dagen. På så sätt hoppas vi att både du och alla våra cyklister och åskådare får en så bra dag som möjligt. Vi vill inget hellre.

Vi hoppas också att du tar chansen att komma ut och heja på våra cyklister och gör detta till en riktig folkfest, vilket är vårt och alla involverade kommuners mål.

Löpande information hittar ni även på vår FB- sida Velothon Stockholm Trafikinformation

För information om ändringar i kollektivtrafiken, se www.sl.se.

För frågor gällande trafik: velothonstockholm@ironman.com

Vid akuta ärenden ring: 073-8010970

Tack för er förståelse

Team Velothon Stockholm